Koučing ako forma komunikácie

Tento kurz predstavuje koučing ako účinnú formu komunikácie, ktorá podporuje osobný rozvoj a sebauvedomenie žiakov. Účastníci sa oboznámia s technikami koučingu, ktoré môžu využiť pri individuálnej práci so študentmi. Kurz ponúka praktické nástroje na vedenie koučovacích rozhovorov, ktoré pomáhajú žiakom lepšie pochopiť svoje ciele a hľadať vlastné riešenia problémov. Koučing posilňuje sebavedomie a zodpovednosť študentov za svoj rozvoj. Staňte sa lídrom, ktorý inšpiruje a vedie žiakov k dosahovaniu ich plného potenciálu.

OSNOVA KURZU

  • Úvod do koučingu ako efektívneho nástroja komunikácie v školskom prostredí.
  • Naučenie sa techník aktívneho počúvania a kladenia otvorených otázok.
  • Rozvoj zručností na vedenie koučovacích rozhovorov so žiakmi a kolegami.
  • Praktické cvičenia na podporu sebauvedomenia a osobného rastu žiakov.
  • Ako využívať koučing na riešenie problémov a zlepšenie vzťahov v škole.

180

Tento kurz je ideálnou voľbou pre každého, kto chce získať praktické nástroje a techniky koučingu na podporu osobného rozvoja a sebauvedomenia žiakov, čím sa stane inšpirujúcim lídrom, ktorý vedie študentov k dosahovaniu ich plného potenciálu. Dĺžka kurzu je 90 minút.

Power school

Vzdelávacia inštitúcia Power Coaching s.r.o. oprávnená k poskytovaniu
inovačného vzdelávania registrovaná pod číslom: 2023/1548:3-C2920 vydané dňa: 11.05.2023, vydané podľa § 56 ods. 1 a 4 zákona č. 138/2019 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní, o zmene a doplnení niektorých zákonov

KONTAKT

info@powerschool.sk

+421948168011

©  Power Coaching s.r.o. 2024  |  Created by Power Coaching