Koučing pre študenta

Objavte silu koučingu a nájdite riešenia pre študentov Ocitali ste sa niekedy v situácii, z ktorej sa zdá byť nemožné nájsť východisko? Máte otázky bez odpovedí alebo túžite po niekom, kto vám poskytne nadhľad? V živote všetci stojíme pred križovatkami, kde správny výber cesty môže znamenať všetko. Sme tu pre vás pri každom kroku:

  • Nešťastná láska: Ako nájsť cestu z bolesti a objaviť nové možnosti
  • Výber školy: Správne rozhodnutie pre budúcnosť študenta je na dosah
  • Šikanovanie: Ako odovzdať študentovi podporu a nástroje, ako sa brániť
  • Rodinné problémy: Ako zabezpečiť harmóniu a porozumenie v rodine
  • Nedostatok sústredenia: Techniky na zvýšenie pozornosti
  • Potrebujete sa socializovať: Ako nadväzovať nové priateľstvá
  • Problémy s prijatím v škole: Ako viesť študenta k zlepšeniu vzťahov a integrácii
  Ak riešite tieto alebo podobné témy, sme tu práve pre vás! Naše koučingové služby vám pomôžu rýchlo a dôverne nájsť riešenia a získať novú perspektívu. ALEBO: Objavte silu koučingu a nechajte sa viesť odborníkmi, ktorí vám pomôžu prekonať prekážky a nájsť cestu k úspechu a spokojnosti.   Koučing je rozhovor, ktorý má cieľ, pravidlá a má priniesť úžitok. Od bežného rozhovoru sa odlišuje tým, že pomocou správne kladených otázok pracuje kouč s partnerom – teda koučovanou osobou, dvojicou, alebo tímom tak, aby na konci rozhovoru bolo niečo inak ako na jeho začiatku. Ideálne, aby nastal posun smerom k želanej zmene, ktorú si koučovaný definuje.
  1. Kouč je zvedavý, lebo zvedavosť nahliada k novým možnostiam.
  2. Kouč je tichý, aby vám dal priestor premýšľať.
  3. Kouč kladie provokačné otázky, aby vo vás vybudil k akcii.
  4. Kouč je nestranný, aby ste mali pocit a možnosť rozhodnúť za seba.
  5. Kouč je partner, ktorý vás vypočuje, rozpráva sa s vami a neposudzuje, nehodnotí.
  6. Kouč nepreberá za vás zodpovednosť, iba vám ukáže možnosti, po ktorých môžete kráčať sami. Drží vás za ruku, svieti vám v tme, ale cestu vyberáte vždy vy. Preto kouč nikdy nemanipuluje a kráča s vami tam, kde ho pustíte.
  7. Kouč vám nebude radiť. Odpovede na otázky, ktoré si nesiete v sebe lebo vie, že najväčším odborníkom na váš život, ste vy sám.

Koučing je rozhovor, ktorý má cieľ, pravidlá a má priniesť úžitok, aby na konci rozhovoru bolo niečo inak ako na jeho začiatku. Ideálne, aby nastal posun smerom k želanej zmene, ktorú si koučovaný definuje

Kategória: Značky: , , ,
Spôsob sedenia

Online ..│ ZOOM, Osobne │ Na adrese školy

Power school

Vzdelávacia inštitúcia Power Coaching s.r.o. oprávnená k poskytovaniu
inovačného vzdelávania registrovaná pod číslom: 2023/1548:3-C2920 vydané dňa: 11.05.2023, vydané podľa § 56 ods. 1 a 4 zákona č. 138/2019 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní, o zmene a doplnení niektorých zákonov

KONTAKT

info@powerschool.sk

+421948168011

©  Power Coaching s.r.o. 2024  |  Created by Power Coaching