Dni zdravia a koučingové sedenia

Koučing pre učiteľa

Individuálny koučing pre učiteľov ponúka dôverné a osobné sedenie zamerané na podporu a rozvoj ich profesionálneho a osobného rastu. Koučing vytvára bezpečný priestor na hľadanie riešení pre pracovné výzvy, zlepšenie komunikácie so žiakmi, rodičmi a kolegami, či riešenie konfliktov v triede. Pomáha tiež učiteľom lepšie zvládať stres, nájsť rovnováhu medzi pracovným a osobným životom a objaviť nové spôsoby, ako zvýšiť motiváciu a efektivitu. Spoločne odhalíme vaše silné stránky a nájdeme nové perspektívy pre vašu prácu. Koučing vám pomôže získať nadhľad a sebadôveru v náročných situáciách.

Koučing pre študenta

Individuálne koučingové sedenie pre študentov alebo žiakov, ktorý im pomôže zvládnuť výzvy každodenného života. Prostredníctvom dôverného rozhovoru nájdeme spoločne riešenia na problémy ako nešťastná láska, šikanovanie či výber školy. Koučing poskytne študentovi nové techniky na zlepšenie sústredenia a nástroje na riešenie rodinných problémov. Vytvoríme priestor na hľadanie odpovedí, ktoré mu pomôžu nájsť rovnováhu a posunúť sa vpred. Každé sedenie prispôsobujeme individuálnym potrebám, aby sa študent cítil podporený a motivovaný. Koučing je kľúčom k osobnému rozvoju a sebavedomiu.

Koučing pre rodiča

Individuálny koučing pre rodičov je dôverné sedenie, ktoré sa zameriava na podporu a posilnenie ich rodičovských schopností. V bezpečnom prostredí budeme hľadať riešenia na otázky a obavy, ktoré súvisia s výchovou a vzťahmi s deťmi. Koučing pomáha rodičom zlepšiť komunikáciu so svojimi deťmi, efektívne riešiť konflikty a budovať harmóniu v rodine. Spoločne objavíme stratégie, ktoré prispievajú k lepšiemu pochopeniu potrieb vašich detí a k vytvoreniu podpory pre ich rozvoj. Sedenia sú prispôsobené individuálnym potrebám rodičov, aby sa cítili podporení a posilnení v svojej úlohe.

Jeden deň duševného zdravia

Ponúkame jedinečný Deň zdravia, ktorý je venovaný duševnej pohode a sebapoznávania celej školy. Tento deň je plný podporných aktivít, workshopov a koučingových sedení pre všetkých – žiakov, učiteľov aj rodičov. Študenti budú rozvíjať svoju emocionálnu inteligenciu, učitelia sa naučia lepšie zvládať stres a zlepšiť komunikáciu v tíme, a rodičia sa budú venovať efektívnemu riešeniu rodinných a školských výziev. Ide o intenzívny deň, kde sa každý môže sústrediť na svoje duševné zdravie a získať nástroje na lepšie zvládanie stresu a emócií.

Kontinuálna práca na vašej škole

Pre školy, ktoré hľadajú dlhodobé riešenia, ponúkame kontinuálnu spoluprácu v oblasti podpory duševného zdravia. Naša dlhoročná skúsenosť nám umožňuje vytvoriť na mieru šitý program, ktorý bude pravidelne prebiehať v školskom prostredí. Pomáhame študentom rozvíjať sebavedomie, pracovať so svojimi emóciami a budovať zdravé vzťahy. Učiteľom ponúkame pravidelné koučingové stretnutia, ktoré im pomôžu zlepšiť svoju pohodu, komunikáciu a zvládať náročné situácie v kolektíve. Rodičom poskytneme dlhodobú podporu v oblasti rodinných výziev a efektívnej výchovy.

Prednášky pre žiakov

Pre študentov ponúkame prednášky a workshopy, ktoré sú zamerané na posilnenie sebavedomia, zvládanie emócií a rozvoj vzťahových zručností. Prostredníctvom praktických cvičení a diskusií pomôžeme žiakom pochopiť dôležitosť duševného zdravia, zlepšiť vzťahy s rovesníkmi a efektívnejšie zvládať stresové situácie. Tieto prednášky sú vhodné pre všetky vekové skupiny a sú prispôsobené potrebám žiakov, aby si odniesli užitočné nástroje do každodenného života.

Power school

Vzdelávacia inštitúcia Power Coaching s.r.o. oprávnená k poskytovaniu
inovačného vzdelávania registrovaná pod číslom: 2023/1548:3-C2920 vydané dňa: 11.05.2023, vydané podľa § 56 ods. 1 a 4 zákona č. 138/2019 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní, o zmene a doplnení niektorých zákonov

KONTAKT

info@powerschool.sk

+421948168011

©  Power Coaching s.r.o. 2024  |  Created by Power Coaching