Aktualizačné vzdelávanie

Ako spájať generácie v skole

Ako spájať generácie

Tento kurz sa zameriava na zlepšenie vzťahov medzi rôznymi generáciami v školskom prostredí prostredníctvom rešpektujúcej komunikácie. Účastníci sa naučia, ako preklenúť rozdiely v hodnotách a skúsenostiach medzi generáciami a ako vytvoriť otvorenú a inkluzívnu komunikáciu. Kurz zahŕňa praktické cvičenia na rozvíjanie empatie a porozumenia. Výsledkom je posilnenie spolupráce a zmiernenie napätia medzi učiteľmi, študentmi a rodičmi. Tento kurz podporí pozitívnu školskú klímu a vzájomné porozumenie.

Ako predchadzat sikane na skolach

Ako predísť šikane na školách

Tento kurz je navrhnutý na prevenciu šikany a vytváranie bezpečného školského prostredia. Účastníci sa oboznámia s efektívnymi stratégiami na identifikáciu a prevenciu šikany už v jej zárodkoch. Kurz zahŕňa výučbu o právnych aspektoch a o postupoch riešenia šikany. Prostredníctvom interaktívnych workshopov sa účastníci naučia, ako vytvoriť prostredie, kde sa žiaci cítia rešpektovaní a chránení. Zlepšite atmosféru vo svojej škole tým, že sa stanete proaktívnymi v boji proti šikane.

Ako podporovať a motivovať teenagerov

Tento kurz sa zameriava na rozvoj zručností, ktoré pomôžu učiteľom a rodičom lepšie chápať potreby a motivácie teenagerov. Účastníci sa naučia techniky, ktoré podporujú osobný rozvoj mladých ľudí a zvyšujú ich angažovanosť v škole. Kurz sa venuje aj problémom, ako sú nízka sebadôvera a demotivácia, a poskytuje praktické nástroje na ich prekonanie. Pomocou motivačných stratégií môžete prispieť k lepším akademickým výsledkom a celkovému rastu teenagerov. Staňte sa inšpiratívnym mentorom pre mladých ľudí vo vašom okolí.

Ziaci v skole s ucitelom ktory sa snazi odhalit sikanu

Ako odhaliť skrytú šikanu

Kurz je určený pre učiteľov, školských pracovníkov a rodičov, ktorí chcú efektívnejšie identifikovať prípady skrytej šikany. Účastníci sa naučia rozpoznávať jemné signály, ktoré môžu indikovať šikanu, aj keď nie je okamžite viditeľná. Kurz ponúka techniky na vedenie dôverných rozhovorov so žiakmi a metódy na monitorovanie sociálnych interakcií v triede. Praktické rady a prípadové štúdie pomôžu účastníkom rýchlo a efektívne zasiahnuť. Ochrana detí pred skrytou šikanou začína včasnou a citlivou intervenciou.

Ucitel a rodic komunikacia

Komunikácia s rodičmi

Tento kurz je navrhnutý tak, aby zlepšil komunikáciu medzi učiteľmi a rodičmi, čo je kľúčom k úspešnému vzdelávaniu žiakov. Účastníci sa naučia, ako viesť konštruktívne a efektívne rozhovory s rodičmi, aj keď sa jedná o citlivé témy. Kurz zahŕňa techniky na budovanie dôvery a partnerstva medzi školou a rodinou. Praktické cvičenia pomôžu zlepšiť schopnosť riešiť konflikty a vytvárať pozitívne vzťahy. Silná spolupráca s rodičmi je základom pre úspech každého študenta.

Ucitelka a ziaci v triede vzdelavanie

Ako zlepšovať klímu v triede

Zlepšovanie klímy v triede je cieľom tohto kurzu, ktorý učiteľom poskytuje nástroje na vytváranie pozitívneho a inkluzívneho prostredia. Účastníci sa naučia, ako budovať vzájomný rešpekt medzi žiakmi a podporovať tímovú spoluprácu. Kurz ponúka stratégiu na zvládanie konfliktov a posilňovanie morálky v triede. Prostredníctvom aktívneho učenia sa a reflexie budú učitelia schopní zlepšiť atmosféru v triede, čo prispeje k lepším vzdelávacím výsledkom. Investujte do budovania harmonických vzťahov v triede a znížte stres u svojich žiakov.

Komunikacia ucitelia a ziaci v triede v skole

Koučing ako forma komunikácie

Tento kurz predstavuje koučing ako účinnú formu komunikácie, ktorá podporuje osobný rozvoj a sebauvedomenie žiakov. Účastníci sa oboznámia s technikami koučingu, ktoré môžu využiť pri individuálnej práci so študentmi. Kurz ponúka praktické nástroje na vedenie koučovacích rozhovorov, ktoré pomáhajú žiakom lepšie pochopiť svoje ciele a hľadať vlastné riešenia problémov. Koučing posilňuje sebavedomie a zodpovednosť študentov za svoj rozvoj. Staňte sa lídrom, ktorý inšpiruje a vedie žiakov k dosahovaniu ich plného potenciálu.

Ziaci v skole sa hlasia

Ako podporiť študenta v jeho zdravom sebavedomí - sebapoznaní

Tento kurz sa zameriava na rozvoj zdravého sebavedomia a sebapoznania žiakov, čo je kľúčové pre ich osobný rast a úspech. Účastníci sa naučia efektívne techniky, ako podporiť študentov v sebaúcte a sebarozvoji, čím im pomôžu lepšie porozumieť svojim silným stránkam a oblastiam na zlepšenie. Kurz ponúka praktické nástroje a cvičenia, ktoré umožňujú žiakom objavovať svoje identity a posilňovať svoju dôveru v seba, čím sa stávajú schopnými čeliť výzvam a naplniť svoj potenciál.

Deti a ziaci sedia po skole

Ako komunikovať s deťmi o krízovej situácií

Tento kurz je navrhnutý na zlepšenie komunikácie s deťmi v ťažkých a krízových situáciách. Účastníci sa naučia, ako citlivo a efektívne sprostredkovať dôležité informácie, a ako zabezpečiť, aby sa deti cítili bezpečne a vypočuté. Kurz ponúka praktické techniky a stratégie, ktoré pomáhajú rodičom a pedagógom viesť otvorené a podporné rozhovory, čím sa zvyšuje emocionálna pohoda detí a podporuje ich schopnosť vyrovnať sa so stresom.

Smutne dieta a ucitel ukludnuje emocie

Techniky na upokojenie emócií

Tento kurz je určený pre učiteľov, ktorí sa chcú naučiť efektívne komunikačné a koučingové techniky na podporu emocionálneho blaha svojich študentov. V rámci kurzu sa zameriame na praktické prístupy, ktoré učiteľom pomôžu lepšie reagovať na emocionálne potreby študentov a vytvárať bezpečné prostredie na vyjadrenie a spracovanie emócií.

Power school

Vzdelávacia inštitúcia Power Coaching s.r.o. oprávnená k poskytovaniu
inovačného vzdelávania registrovaná pod číslom: 2023/1548:3-C2920 vydané dňa: 11.05.2023, vydané podľa § 56 ods. 1 a 4 zákona č. 138/2019 Z.z. o celoživotnom vzdelávaní, o zmene a doplnení niektorých zákonov

KONTAKT

info@powerschool.sk

+421948168011

©  Power Coaching s.r.o. 2024  |  Created by Power Coaching